۱۳۹۴ فروردین ۱۰, دوشنبه

تسلیحاتی که عربستان در جنگ یمن استفاده می‌کند و نیاز به استفاده و تغییر زرادخانه

مقامات سعودی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه اعلام کردند که در حمله علیه حوثی ها از بیش از صد جنگنده استفاده کرده‌اند. براساس گزارش واشینگتن پست، بسیاری از این جنگنده‌های اف- 15 احتمالاً از رده SA هستند و در حالت بسیار فرسوده ای بسر می برند و نیاز به استفاده و خارج کردن آنها از رده بوده جهت خرید تسلیحات جدید با بودجه ای بالغ بر 250 میلیارد دلار که سالهای 1015 الی 2018 .
حمله ائتلاف کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی به یمن، جنگ داخلی این کشور را پیچیده کرده است. سرعت، دامنه و قاطعیت اقدام عربستان سعودی همچنان برای جهان از جمله ایالات متحده غیرمنتظره است. حمله ای که آمریکایی ها هم تنها هشدار کوتاهی درباره آن دریافت کرده بودند. شورشیان حوثی که متعلق به مذهب زیدی از اسلام شیعه و مورد حمایت ایران قرار دارند، هدف حمله سعودی ها هستند. حوثی ها دلیلی قوی برای ترس عربستان سعودی هستند که کشوری با قابلیت لجستیکی و برقراری ائتلاف جنگی ای بزرگ و زرادخانه مهیبی است. هم اکنون عربستان سعودی 150 هزار نیرو در مرزهای یمن مسقر کرده است، امری که موجب نگرانی از به وجود آمدن آتشی عظیم در خاورمیانه شده است. در ادامه به تسلیحات جنگی سعودی ها که حوثی ها باید از آنها بترسند اشاره می شود.
جنگنده های اف- 15
مقامات سعودی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه اعلام کردند که در حمله علیه حوثی ها از بیش از صد جنگنده استفاده کرده اند. براساس گزارش واشینگتن پست «بسیاری از این جنگنده های اف- 15 احتمالاً از رده SA هستند که در رده اف- 15 های رده Eمعروف به عقاب تهاجمی ساخته ایالات متحده قرار می گیرند که نیروی هوایی آمریکا به طور منظم در حملات هوایی علیه داعش در عراق و سوریه از آن ها استفاده می کند.»
مقامات سعودی تایید کرده اند که این هواپیماها بر اساس قرارداد 29.4 میلیارد دلاری که در سال 2010 منعقد شد، خریداری شده اند. در آن زمان 84 فروند جنگنده اف- 15 جدید به همراه دیگر هواپیماها به عربستان فروخته شد. در آن زمان سعودی ها اعلام کردند که هزاران موشک که بر روی این هواپیما نصب می شوند، هم خریداری کرده اند. این قرارداد بزرگترین معامله نظامی تاریخ ایالات متحده بود.
هواپیماهای سعودی در حملاتی که به صنعا، پایتخت یمن داشتند، پایگاه های هوایی، نظامی و پدافند هوایی را مورد هدف قرار دادند، آنها همچنین پایگاه حوثی ها در شهر تعز در جنوب یمن را هم مورد حمله قرار دادند. براساس ادعای سعودی ها آنها کنترل کاملی بر فضای هوایی یمن دارند و تاکنون چندین تن از رهبران حوثی ها را کشته اند.
هلیکوپترهای تهاجمی آپاچی
عربستان سعودی همچنین دارای هلیکوپترهای تهاجمی آپاچی رده H-64D هم هست. سعودی ها در سال 2010، 36 فروند از این هلیکوپتر را از ایالات متحده خریداری کردند. از این هلیکوپترها می توان در زمان انجام عملیات زمینی استفاده کرد. براساس برخی گزارش ها، حمله هلیکوپترهای سعودی پیش از این هم در یمن صورت گرفته بود. در سال 2009، در جریان حمله دولت یمن با عنوان «عملیات زمین سوخته» علیه حوثی ها، سعودی ها هم پس از حمله حوثی ها به قلمروی عربستان، وارد درگیری ها شدند.
آپاچی طولی 67 فوتی دارد و ملخ اصلی چهار تیغه به طول 48 فوت دارد، همچنین یک ملخ چهار تیغه کوتاه در قسمت دم دارد. این هلیکوپتر قادر به حمل انواع جنگ افزار و فعالیت در روز و شب است. همچنین دارای دو موتور و یک کابین برای دو سرنشین است. خلبان در قسمت عقب کابین و کمک خلبان یا توپچی در قسمت جلوی کابین قرار دارد. شعاع عملیاتی این هلیکوپتر 150 کیلومتر است.
نیروهای زمینی هنوز وارد یمن نشده اند، اما وقوع عملیات نظامی محتمل است، همچنین مصر اعلام کرده است که آماده اعزام نیرو به یمن برای مبارزه با حوثی ها در کنار عربستان سعودی است. در هرگونه عملیات نظامی زرادخانه تسلیحاتی سعودی ها به همراه هلیکوپترهای آپاچی می تواند موثر واقع شود.
موشک های تاو
موشک های تاو، موشک های بی سیم هدایت شونده ای هستند که رده های مختلفی از جمله سنگرشکن را دارند. موشک های تاو موشک های دوربرد، با دقت بالا، ضد زره و ضد سنگر هستند که امروزه در سراسر جهان استفاده می شوند. ایالات متحده موشک های تاو زیادی به عربستان سعودی و امارات متحده عربی فروخته است. در آوریل 2014، شرکت ریتیون اعلام کرد که با عربستان سعودی قراردادی 750 میلیون دلاری برای فروش 14 هزار موشک تاو 2 بسته است. موشک تاو 2، موشکی ضد تانک و ضد زره است که برای نابودی تانک ها طراحی شده است.
اگر عربستان سعودی بخواهد از موشک های تاو در یمن استفاده کند، حوثی ها خسارات جبران ناپذیری دریافت خواهند کرد، چون در آن هنگام فضای عملیاتی و تدارکاتی آنها مورد حمله قرار می گیرد و آنها به سختی می توانند به پایگاه هایشان در کوهستان عقب نشینی کنند.  
منبع: نشنال اینترست/ مترجم: ذاکری 

۱۳۹۴ فروردین ۸, شنبه

انصارالله یمن آخرین پایگاه طرفداران رئیس جمهور مستعفی یمن و سواحل دریای عرب را تصرف کردند

انصارالله به "دریای عرب" رسید
کمیته های مردمی یمن، با ورود به استان ابین در جنوب این کشور، برای نخستین بار به ساحل آب‌های موسوم به "دریای عرب" رسیدند.
 منابع محلی یمنی به خبرگزاری رویترز گفتند، نیروهای کمیته های مردمی وابسته به جنبش انصار الله و ارتش شهر شقره در استان آبین را امروز جمعه به کنترل خود درآوردند تا از این طریق اولین جای پای خود را در کنار دریای عرب باز کنند.
برپایه این گزارش، ورود نیروهای کمیته های مردمی و ارتش به شهر شقره بدان معنا است که آنها بر همه ورودی های زمینی بندر عدن در فاصله حدود یکصد کیلومتری جنوب غربی که آخرین پایگاه عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن می باشد، کنترل یافته اند.
به نوشته رویترز، در طول یک هفته نبرد شدید نیروهای کمیته های مردمی و ارتش با شبه نظامیان طرفدار عبدربه منصور، نیروهای کمیته های مردمی و ارتش توانستند بندر "المخاء" در شمال غربی شهر عدن و مناطق شمالی مشرف بر این شهر را به کنترل دربیاورند که این امر نشان از آن دارد که شهر عدن با وجود حملات هوایی ارتش سعودی و هم پیمانانش برای دومین روز به یمن، در معرض خطر (سقوط) قرار گرفته است.

۱۳۹۴ فروردین ۷, جمعه

مسکو هشدار داد اگر تا 24 ساعت آینده عربستان حمله به یمن را متوقف نکند به زور متوقفش میکنیم.

مسکو هشدار داد اگر تا 24 ساعت آینده عربستان حمله به یمن را متوقف نکند به زور متوقفش میکنیم.


خبرگزاری رویترز عربی گزارش داد که روسیه نسبت به وقوع هر گونه جنگ در یمن هشدار داده و خواستار توقف حملات علیه حوثی ها در یمن شده است. مسکو همچنین هشدار داده است در صورتی که ظرف 24 ساعت آینده جنگ در یمن پایان نیابد، خود وارد عمل خواهد شد و به زور جنگ را متوقف خواهد کرد. رویترز همچنین گزارش داده است که ناوهای روسی به سمت باب المندب به حرکت در آمده اند.

۱۳۹۴ فروردین ۲, یکشنبه

دروغ بزرگ خبری قتل مرزبان ایرانی فاش شد

 دروغ بزرگ خبری قتل مرزبان ایرانی فاش شد

Big Lie news by AZIZAN PRESS was disclosed 

 murdering Iranian border Soldier

blatant fraud by www.azizanpress.com 

Iranian crook Fazael Azizan was behind the Fake interview .
with Dead Body of Iranian Soldir Mr.  Jamshid Danayyfar 

 Jamshid Danayyfar Bones of the body was discovery and transfer to Iran Today 22.03.2015 



http://zakerinews.blogspot.de/2014/12/niac.html


22.03.2015 
Jamshid Danayyfr, border Stolen


Iran's Intelligence Ministry announced that the body Jamshid Danayefar, the Iranian border in jaish-ul-ad was kidnapped by a group of 92, the first day, falling to "Iran" has been transferred.

The website of the Iranian government, the ministry of the second day of April, referred to "explore" the body of Mr. Danayyfr declared that "a number of factors" in the murder he had been arrested.



Jamshid Danayyfr, sergeant who along with four other border, 17 Persian date Bahman 92, was kidnapped by a group jaish-ul-ad.

Four other border, two months after they were released and returned to Iran, but the third day falling 93 jaish-ul-ad announced that Mr. Danayyfr to avenge the killing of Sunni detainees has executed.



However, some news websites claiming that Mr. Danaifar to America "refugee" is.

Meanwhile Hussain Naqvi, a spokesman for the National Security Committee of the Parliament, on 27 Persian date Farvardin 93, said: "We have evidence that he had worked with jaish-ul-ad which may be subject to rejection or approval."

Ali Amiri, deputy secretary of Iran but said this statement: "The armed forces are so strong regulatory system that allows anyone to enter it there. Surely those who enter the body through a series of filters, regulators are low. "

Sistan and Baluchestan Province in 93 years also witnessed repeated attacks by armed groups of troops and police crews.

In the last case of M. Cash, head of Iran's Basij has announced that three police officers with bombs made 28 Persian date Esfand 93 "terrorists" have lost their lives.

Evening Thursday, 11 Persian date Dey 93, a teacher and a member of the Basij area "Nasirabad village", a village near the city of Rusk in Sistan and Baluchestan, the two motorcyclists were killed.

After the assassination of the people, Sistan and Baluchistan police chief on Monday, Persian date 
Dey 15, the arrest of a group he described as "terrorist" in this regard said.

News by Hamidreza Zakeri Former Iranian Intelligence Service Agent


۱۳۹۳ اسفند ۲۸, پنجشنبه

۷ سناریوی احتمالی درباره سرنوشت توافق مذاکرات هسته‌ای


نویسنده حمیدرضا ذاکری 
با نزدیک شدن مهلت 31 ماه مارس در مذاکرات هسته ای ایران، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا سعی دارد خیلی سریع اختلاف نظرهای باقی مانده میان طرف ایران و مذاکره کنندگان 1+5 را برطرف کند. چندین نتیجه در خصوص دستیابی به توافق محتمل خواهد بود: ادامه روند کنونی «متوقف کردن برخی برنامه ها»، توافقنامه ای که به نظارت های بیشتر بر فعالیت (هسته ای) ایران منجر می شود و شماری از احتمالات در خصوص «حاصل نشدن توافق». اما دستیابی به توافق اگرچه به شدت بر روابط کنونی آمریکا در منطقه خاورمیانه تاثیر می گذارد، ولی دست کم چند نتیجه قابل توجه خواهد داشت.
سناریوی اول: توافق هسته ای که شرایط کنونی در آن تغییری نیابد
ایران همچنان به «توقف» در فعالیت های غنی سازی ادامه خواهد داد و گروه 1+5 نیز توافق خواهند کرد تا زمان ادامه گفتگوها تحریم جدیدی علیه ایران اعمال نکنند. اروپایی ها با اعلام اینکه هرگونه اقدام یکجانبه اقتصادی و یا نظامی آمریکا به اتحاد و ائتلاف موجود آسیب خواهد زد، این کشور را برای پذیرش این نتیجه تحت فشار خواهند گذاشت.
اما اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس از چنین نتیجه ای حمایت نخواهند کرد و این مسئله به پیچیدگی روابط کنونی آمریکا با کشورهای متحد مخالف با مجهز شدن ایران به توان هسته ای منجر خواهد شد. کنگره به طور قطع لایحه اعمال تحریم های جدید علیه ایران را تصویب خواهد کرد. اگر ایران بتواند تعلیق محدود تحریم ها را که پیشتر بر سر آن توافق شده بود، تحمل کند و واشنگتن به حصول توافق اجرایی و یا توافق تحت تصویب شده از سوی کنگره مصمم باشد، آنگاه ایران فضای زیادی برای تولید تسلیحات به طور پنهانی خواهد داشت (ایران همواره هرگونه تلاش برای دستیابی به تسلیحات هسته ای را رد کرده است). چنین نتیجه ای یک پیروزی بزرگ برای ایران خواهد بود و می توان گفت احتمال دستیابی به آن بسیار زیاد است.
سناریوی دوم: توافق هسته ای با وجود چالش هایی برای نظارت (بر فعالیت های ایران)
یکی از بزرگترین نگرانی ها در مورد برنامه هسته ای ایران مسئله ای است که ایرانی ها عامل آن نبودند، بلکه اظهارات جامعه اطلاعاتی آمریکا این نگرانی را تشدید کرد. روسای پیشین آژانس اطلاعات ملی و سیا هر دو شهادت دادند که در صورتی که ایران قصد تولید تسلیحات هسته ای داشته باشد، آمریکا آگاه خواهد شد. اما چنین ادعایی به ویژه با توجه به اینکه هیچ یک از این سازمان ها در ابتدای امر نتوانسته بودند برنامه هسته ای ایران را شناسایی کند و در مورد عراق نیز مرتکب اشتباه شدند، ادعایی بی پایه و اساس به نظر می رسد.
کلید اصلی برای حمایت عمومی از هر توافقی، در نظر گرفتن قوانین نظارتی و بازرسی در آن است: اگر طبق توافقنامه حاصله امکان بازرسی بدون اطلاع رسانی گسترده از سایت های نامعلوم وجود داشته باشد، آنگاه چنین توافقی اطمینان لازم را از شناسایی تاسیسات جدید (هسته ای ایران) فراهم می کند. منظور این است که در چنین شرایطی، دور زدن توافق و تولید تسلیحات هسته ای بدون اینکه آمریکا متوجه آن شود، برای ایران دشوار خواهد بود. اگر ایران مشکلی با بازرسی های ناگهانی نداشته باشد و یا درخواست ها برای بازرسی را رد نکند، آنگاه آمریکا می تواند اظهارات ایران را در مورد اینکه تنها تاسیسات هسته ای در این کشور همان هایی هستند که آشکارا فعالیت می کنند، بپذیرد. در مقایسه با سانتریفیوژ، بازرسی مسئله مهمتری است. دستیابی به چنین توافقی پیروزی بزرگی برای آمریکا محسوب می شود، اما چندان محتمل نیست.
سناریوی سوم: عدم دستیابی به توافق و اعمال تحریم های بیشتر از سوی 1+5
با توجه به روابط کنونی آمریکا با روسیه، ترغیب این کشور، چین و شرکای اروپایی به اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران دشوار خواهد بود. یک مرتبه دیگر، سنا با انتشار نامه توجه ها را از عدم تمایل ایران به عمل به مفاد توافقنامه لازم الاجرا، به ناهماهنگی در دستگاه اجرایی در آمریکا معطوف کرد.
اگر رئیس جمهور می توانست 1+5 را قانع کند که استفاده از نیروی نظامی تنها راه دستیابی به شرایط سیاسی مطلوب است، در آن صورت آنها تحریم ها را به جنگ ترجیح می دادند. چنین نتیجه ای مطلوب اما به ویژه با توجه به زیر سوال رفتن اعتبار آمریکا، تقریبا غیرممکن است.
سناریوی چهارم: عدم دستیابی به توافق و فرسایش تدریجی تحریم ها
در این سناریو، کنگره آمریکا اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران را تصویب خواهد کرد که اقدام تاثیرگذاری نخواهد بود: بیشتر روابط تجاری میان ایران و آمریکا که قرار است طبق تحریم ها از بین برود، پیشتر وجود خارجی نداشته است. اروپایی ها، روس ها و چینی ها همه با اعمال تحریم های بیشتر از سوی آمریکا مخالف هستند و با توجه به سقوط جهانی بهای نفت خام، منافع اقتصادی کشورهای حاشیه خلیج فارس، ترکیه و چین در تجارت پنهان با ایران تامین می شود.
اروپایی ها در صورتی که بدانند گزینه نظامی روی میز نیست، به مشکلات داخلی خود اهمیت بیشتری می دهند. در این زمینه می توان به مسئله عراق در سال 2002 اشاره کرد که تحریم ها مشروعیت خود را کم و بیش از دست دادند. نتیجه احتمالی چندان مطلوب نخواهد بود مگر اینکه آمریکا بتواند در مورد تحریم ها خلاقانه تر بیاندیشد.
سناریوی پنجم: عدم دستیابی به توافق و اقدام یکجانبه نظامی اسرائیل
از تابستان گذشته تاکنون حزب الله در سوریه درگیر و ایران با جنگ علیه داعش در عراق مشغول است. اسرائیل مواضع دفاعی خود را تقویت کرده است و اکنون بهترین شرایط را برای حمله به ایران دارد. از سوی دیگر، اگر اسرائیل تصمیم بگیرد به ایران حمله کند دشمنان منطقه ای ایران احتمالا مخفیانه دست یاری به سوی اسرائیل دراز خواهند کرد. مشکلات داخلی آمریکا و درگیری های حزبی بر سر حمایت از اسرائیل نیز در نهایت آمریکا را به مداخله در جنگ وادار خواهد ساخت. اما کارشناسان نظامی آگاه بر این عقیده اند که اسرائیل (حتی در صورت حمله) توانایی تخریب زیرساخت های هسته ای ایران را نخواهد داشت. چنین نتیجه ای برای مذاکرات هم بد و هم غیرمحتمل است.
سناریوی ششم: عدم دستیابی به توافق و تشکیل ائتلاف منطقه ای (علیه ایران)
اوباما وقتی اعلام کرد از اتحاد مخالفان شکل گیری توافق متعجب شده است، منظورش یکصدا شدن سناتورهای جمهوری خواه با طیف تندرو در ایران بود. به نظر می رسد رئیس جمهور آمریکا توجهی به این مسئله ندارد که عدم اعتماد به سیاستگذاری های آمریکا در مقابل برنامه هسته ای ایران، شش کشور حاشیه خلیج فارس را به رغم اختلاف نظر بر سر مسائل مذهبی، متحد کرده است. حمله نظامی این کشورها به ایران در منطقه ناآرام خاورمیانه عواقب ناخوشایندی در پی خواهد داشت. ممکن است چنین نتیجه ای برای آمریکا بدون هزینه به نظر برسد، اما مهمترین مسئله این است که در این سناریو اعتبار آمریکا زیر سوال رفته است.
سناریوی هفتم:عدم دستیابی به توافق و اقدام یکجانبه آمریکا
رئیس جمهور آمریکا در مورد حمله به ایران صراحتا سخن بگوید یا نگوید، به هر حال این مسئله در بطن سیاست گذاری های وی وجود دارد. اما از سوی دیگر، رئیس جمهور جنگ عراق را که شرایطی مشابه با جنگ احتمالی با ایران خواهد داشت، جنگی احمقانه توصیف کرد. فاصله میان اظهارات رئیس جمهور با آنچه که متحدان و دشمنان آمریکا باور دارند بسیار زیاد است و شاید همین مسئله است که سبب می شود ایران تهدیدهای دولت آمریکا را پوشالی بداند. در حقیقت کاخ سفید همه توان خود را به کار می گیرد تا از این گزینه اجتناب کند.
در همین راستا، نامه سناتورهای جمهوری خواه به مقامات ایران گزینه های بیشتری پیش روی رئیس جمهور گذاشت: اوباما اکنون می تواند منتقدان داخلی را مسئول شکست مذاکرات با ایران بداند. اوباما همواره اعلام کرده است دستیابی ایران به تسلیحات هسته ای غیرقابل قبول است، اما احتمال حمله به تاسیسات هسته ای را به کلی رد کرده است. کاخ سفید میان تهدید به تحریم های بیشتر و اقدام نظامی درگیر است و با چنین شرایطی، هیچ گزینه ای غیر از دستیابی به توافق نخواهد داشت.
حمیدرضا ذاکری 

آیت الله خامنه ای رسما فتوای حرام بودن سلاح اتمی را جهت ارائه به شورای امنیت سازمان ملل امضا کرد { عکس فتوا}






















در پی بالاگرفت بحث ها در گفتگوهای اتمی کشورهای 5 +1 که پس از روی کار آمدن حسن روحانی در یک سال و نیم گذشته سرعت بالائی پیدا نموده در نهایت با چانه زنی های طرفین و به توافق رسیدن در گفتگوهای تکنیکی و بعضا به توافق رسیدن در امور سیاسی و منطقه ای در نهایت طرفین گفتگو با جمهوری اسلامی ایران برای برداشتن گام آخر از رهبر جمهوری اسلامی رسما تقاضا کردند که در این گفتگوها دخالت مستقیم نماید و با ارائه فتوای فقهی و شرعی گره کور این گفتگوها را باز نماید ، بنا بر اطلاعات بدست آمده از منابع رسمی و معتبر که خواستار عدم درج نامشان بعنوان منبع خبر  شده اند روز سه شنبه گذشته 17 مارچ 2015 آیت الله خامنه ای رسما و کتبا در زیر برگه درخواست کشورهای 5 +1 که در گفتگوها با ایران شرکت دارند فتوای زیر را کتبا و رسما در حضور سفرای کشورهای آلمان ، فرانسه ، روسیه ، چین و یک نماینده از سوی دو کشور آمریکا و انگلیس صادر نموده و قرار است اصل این فتوا در جلسه نهائی در شورای امنیت سازمان ملل برای درج در پرونده بعنوان معتبر ترین سند توافق اتمی ارائه و سپس شورای امنیت سازمان ملل توافق گفتگوهای اتمی 5 +1 را رسما تائید و به اجراء بگذارد و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل لغو و تصویب گردد.

این بود پایان تلخ 14 سال جنگ اتمی ایران و غرب .

حمیدرضا ذاکری 

متن فتوای آیت الله خامنه بر طبق گزارش

۱۳۹۳ اسفند ۲۵, دوشنبه

مردی که داعش را به وحشت انداخته، کیست؟

ابو عزرائیل، مرد جنگ‌های تکریت




در گزارش ها نام فردی آمده که گفته می شود "قهرمان" درگیری های تکریت برای بازپس گیری این شهر از دست تروریست های داعش است. گفته می شود او قهرمان تکواندو است و سابقا معلم بوده و اکنون وارد دهه پنجاه عمر خود شده است.
روزنامه دیلی تلگراف، چاپ لندن در گزارشی درباره این مبارز مجاهد در شماره روز یکشنبه خود نوشت، گفته می شود این مجاهد عضو دفتر یکی از گروه های وابسته به مرجعیت است که مورد حمایت ایران قرار دارد. در گزارش ها آمده است که در طول درگیری های تکریت فیلمی از او منتشر شد که نشان می داد در خیابان های تکریت می دود و تروریست های شبکه داعش را به مبارزه می طلبد و آنها را بزدل و ترسو توصیف می کند.
دیلی تلگراف همچنین می نویسد که صفحه ابو عزرائیل در یکی از شبکه های اجتماعی بیش از 250 هزار دنبال کننده دارد. برخی افراد نزدیک به او می گویند: «او صفات خارق العاده و ویژه ای دارد این مساله سبب شده که خیلی ها به او خوش بین باشند و به او دل ببندند. او می تواند به تنهایی سوار یک ماشین شده و به سمت داعش برود و با آنها مبارزه کند.»
منابع نظامی عراقی گفته اند که انتظار دارند شهر تکریت ظرف روزهای آینده از دست داعش بازپس گرفته شود و به دست ارتش و دولت عراق بیفتد. در عملیات آزادسازی تکریت هزاران نفر از داوطلبان شیعی و تعدادی از داوطلبان سنی نیز مشارکت دارند و ارتش را همراهی می کنند.
پیش از این در گزارش ها از زبان دوستانش آمده بود که اسم او "ایوب" است و مدرک کارشناسی خود را در رشته تربیت بدنی دریافت کرده، معلم ورزش در رشته تکواندو است و بیش از 40 سال سن دارد.
در ادامه گزارش دیلی تلگراف همچنین آمده است که او یکی از اعضای مبارز جیش المهدی در زمان اشغال عراق توسط امریکایی ها بوده است. وقتی که مقتدا صدر فعالیت های این گروه شبه نظامی را تعلیق کرد او نیز از عضویت جیش المهدی خارج شد. بعدا به گروه شبه نظامی کتائب امام علی (ع) پیوست که در حال حاضر در کنار دیگر گروه های داوطلب مردمی و در کنار نیروهای امنیتی در حال جنگ با گروه داعش است.
در همین رابطه الخلیج آن لاین، گزارش می دهد که ابو عزرائیل یکی از بارزترین فرماندهان کتائب امام علی (ع) است که در صلاح الدین، شمال عراق علیه شبکه های تروریستی مبارزه می کند.
تصاویری که از او منتشر شده است، نشان می دهد که او در حال مبارزه یک تبر بر دوش دارد. برخی از طرفداران و دوستدارانش او را رامبوی مقاومت اسلامی عراق توصیف می کنند. او پنج صفحه در فیسبوک دارد که کمترین آن 9 هزار "لایک" دارد.
در برخی گزارش ها آمده که ابو عزرائیل باعث ترس و نگرانی بعضی از جریان های سنی شده است. آنها مدعی اند که صحبت های آتشین او در خود کینه طایفه ای دارد چرا که در فیلم هایی که از او منتشر شده است اهالی مناطق سنی را با ارعاب به مجازات وعده می دهد. در آخرین فیلی که از او منتشر شده و در صفحات اجتماعی دست به دست گشته او اهالی تکریت و البو عجیل را تهدید کرده است که آنها را له می کند و انتقام قربانیان اسپایکر را می گیرد.
اسپایکر نام پایگاهی است که در گذشته نیروهای امریکایی در آن مستقر بودند. این اردوگاه بعد از خروج نیروهای امریکایی از عراق به ارتش عراق واگذار شد. در زمان حمله داعش به موصل، این شبکه تروریستی حمام خونی در آن به راه انداخت و دست کم 1300 نفر را در آن جا قتل عام کرد. از آن به بعد فاجعه مذکور به فاجعه سپایکر معروف شد.


۱۳۹۳ اسفند ۲۳, شنبه

چرندیات مامور اخراجی وزارت اطلاعات ایران { رضا پهلوی با وزارت اطلاعات هماهنگ کرده بود به ایران برگردد}

گفتار زیر عینا چرندیات و حزیان گوئی یک بیمار سیرک امنیتی در ایران است بنام اکبر خوش کوشک که عامل قتل فریدون فرخزاد در آلمان می باشد.
این روان پریش بدلیل اعمال شکنجه در دوران بازداشت بدلیل دست داشتن در قتلهای زنجیره ای از حالت عادی خارج شده و کنترل روح و روان خود را ندارد و گه گداری چرندیاتی می گوید که بیشتر شبیه به جوک سیزده بدر است تا یک سخنرانی امنیتی.... خود قضاوت کنید

کارمند سابق وزارت اطلاعات: تمام شبکه های تلویزیونی خارجی به جز BBC و VOA دست ما است

اکبر خوشکوشک، کارمند سابق وزارت اطلاعات در مصاحبه با هفته‌نامه صدا گفته: یکی دیگر از کارهای ما این بود که کسانی که در ایران بودند و قصد داشتند از کشور بروند را تشویق می کردیم از کشور خارج شوند. دلیل آن هم این بود که نگویند کشور ما یک کشور بسته است.

او گفت: در خصوص بازگشت افرادی که در خارج از کشور بودند و می خواستند به ایران برگردند، آقای علیرضا نوری زاده خیلی با ما همکاری می کرد. همچنین افرادی مقل شهرام همایون، ضیا آتابای و غیره.

خوشکوشک گفت: تمام تلوزیون های فارسی زبان خارج از کشور به جز بی بی سی و صدای آمریکا، از همان موقع تحت نظارت جمهوری اسلامی هستند. به جمهوری اسلامی فحش هم می دهند اما کارهای لازم را هم انجام می دهند. یعنی جمهوری اسلامی چنین پتانسیلی دارد که بتواند اینها را جذب کند.
او گفت: من در آمریکا و اروپا با خیلی ها که رفته بودند صحبت کردم. کسانی که ارتشبد بودند، سپهبد بودند، وزیر بودند، معاون وزیر بودند و بالاخره در حکومت گذشته منصب دار بودند، ما با اینها صحبت کردیم. خیلی از اینها به ایران برگشتند و زندگی شان را پس گرفتند و دوباره از ایران رفتند. یعنی به ایران می آیند و می روند. رفت و آمد دارند.
خوش کوشک همچنین در باره ماجرای قتل شاهپور بختیار به این هفته‌نامه گفته: ما با یک واسطه به رضا پهلوی وصل شدیم که او گفت اجازه بدهید به ایران برگردم. هرکس که قصد برخورد نظامی با جمهوری اسلامی را نداشته باشد آزاد است. اصلا فرخ نگهدار باشد یا رضا پهلوی باشد. ما با یک واسطه به رضا پهلوی هم وصل شدیم. رضا پهلوی گفت: اجازه بدهید به ایران برگردم. این را برای اولین بار می شنوید. رضا پهلوی خیلی برای آمدن به ایران آماده بود اما اطرافیانش منصرفش کردند. الان هم رضا پهلوی در کنترل جمهوری اسلامی است. ما دیگر در جمهوري اسلامی مخالف مسلح نداریم.
این اولین مصاحبه ای است که من در آن به این موضوع می پردازم. من واقعیت ماجرا را برای شما بازگو می کنم. آقای شاپور بختیار بعد از پیروزی انقلاب در ایران بود. در شورای انقلاب عده ای می خواستند که او دستگیر نشود و از ایران خارج شود. شاپور خیلی راحت و با یک پاسپورت خارجی از ایران خارج شد و تصور  هم می کرد که کسی متوجه نشده که او دارد از کشور خارج می شود. بختیار در فرانسه مستقر شد. در منطقه ای زندگی می کرد که رئیس پلیس آنجا پسر خودش بود. آقای بختیار مواد مخدر مصرف می کرد و مسائل جنسی هم داشت، آقای بختیار مسائل اخلاقی با خانواده آقای بویراحمدي پیدا می کند. بویر احمدی با دو نفر از نزدیکانش به بهانه دیدار و احوالپرسی به خانه بختیار می روند و آنطور که پلیس فرانسه گزارش داده آقای بختیار را خفه می کنند و دست و گردنش را می پیچانند و مستخدمش را هم می کشند. خیلی راحت از خانه خارج می شوند و می روند. بنا براین،این قتل بر سر یک دعوای خانوادگی بوده و روی این موضوع بررسی شده است.

۱۳۹۳ اسفند ۱۹, سه‌شنبه

47 سناتور آمریکائی امضاء کننده نامه به خامنه ای منتظر 1 تا 3 سال زندان باشند

سناتورهایی که قانون آمریکا را نقض کردند

یک تا سه سال حبس برای امضاکنندگان نامه به ایران؟

درست زمانی که فکر می کردیم جمهوری خواهان کنگره که اکنون شبیه گروهی از شعبده بازان و دلقک های سیرک سیار شده اند، دیگر اقدامی عجیب و غیرقابل تصور برای از مسیر خارج کردن تلاش های باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا انجام نمی دهند، آنها حقه ای دیگر را از کلاه شعبده بازی خود بیرون کشیدند.
47 سناتور جمهوری خواه روز دوشنبه نامه ای سرگشاده خطاب به «مقامات جمهوری اسلامی ایران» را روی کاغذی با سربرگ سنای آمریکا منتشر کردند. در متن این نامه در اصل به این مسئله اشاره شده است که مذاکرات کنونی بر سر برنامه هسته ای ایران با دولت اوباما، عملا تلاشی بیهوده است (و ارزشی ندارد). عجیب ترین مسئله در مورد این نامه، البته جدای از واقعیت نوشته و منتشر شدن آن، این بود که در این نامه هیچ اشاره مستقیمی به برنامه هسته ای ایران نشد. در این نامه، هیچ پیشنهاد جایگزینی (برای گفتگوهای کنونی) مطرح و به شرایطی که طبق آن جمهوری خواهان هر گونه توافق احتمالی را می پذیرند، اشاره ای نشد و می توان گفت با این نامه هیچ امیدی برای حل بزرگترین چالش سیاست خارجی آمریکا در 35 سال گذشته وجود ندارد.
ممکن است این نامه را یک مکاتبه رسمی از سوی جمهوری خواهان سنا به شمار آورید که در آن صورت نامه می بایست خطاب به یکی از مقامات دولت ایران همچون آیت الله سید علی خامنه ای رهبر معظم این کشور، حسن روحانی رئیس جمهور و یا اعضای شورای نگهبان نوشته می شد، اما اینطور نیست. می توان گفت انتشار نامه اینچنینی در تاریخ معاصر آمریکا بی سابقه است. از یک سو هدف از انتشار این نامه تحت تاثیر قرار دادن مذاکرات آمریکا و ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور بوده است و از سوی دیگر لحن نرم نامه تعجب آور است.
جالب است که جمهوری خواهان فکر می کنند لازم است در مورد قانون اساسی آمریکا به ایران درس دهند، در حالی که نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 (جان مک کین-آریزونا) حتی نمی دانست کدام نهاد دولتی در ایران بیشترین قدرت را در این کشور دارد و احتمالا هنوز هم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارد.
در حقیقت، برداشت اولیه (از انتشار نامه توسط سناتورهای جمهوری خواه) این است که هر توافقی میان ایران و آمریکا حاصل شود، جمهوری خواهان با آن مخالفت خواهند کرد. در این زمینه می توان به این مسئله اشاره کرد که در نامه به توافق مورد تایید جمهوری خواهان هیچ اشاره ای نشده است. علت این است که هیچ توافقی بین ایران و آمریکا از نظر حزب جمهوری خواه و در حقیقت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل که نفوذ شدیدی بر اعضای این حزب دارد، پذیرفته نخواهد بود. دست کم نه توافقی که ایران آن را مغایر با شأن ملی خود نداند.
انتشار نامه توسط سناتورهای جمهوری خواه اقدامی غیرجدی و مغایر با دیپلماسی بود که به ویژه با هدف تحت تاثیر قرار دادن تلاش های رئیس جمهور برای حل مسئله ای در امور خارجه بر مبنای اختیارات وی به عنوان رئیس قوه مجریه، صورت گرفت. بدین ترتیب، انتشار این نامه نقض «قانون لوگان» محسوب می شود.
در بخشی از قانون لوگان آمده است: «هر شهروند آمریکایی، صرف نظر از اینکه در کجا ساکن و چه مقامی داشته باشد، در صورتی که بدون اجازه (دولت) ایالات متحده، به طور مستقیم و یا غیرمستقیم با هر دولت خارجی و یا مقام خارجی یا عناصر یک دولت خارجی ارتباط و یا مکاتبه داشته باشد به طوری که هدف (از این ارتباطات و مکاتبات) تحت تاثیر قرار دادن تدابیر (اتخاذ شده از سوی دولت آمریکا) باشد و یا ارتباط با هر دولت خارجی و یا مقام خارجی یا عناصر یک دولت خارجی با (اهداف و منافع) آمریکا مغایرت داشته باشد و یا به شکست تدابیر اتخاذی از سوی دولت منجر شود، طبق این قانون به پرداخت جریمه نقدی و یک تا سه سال زندان و یا هر دو محکوم خواهد شد.»
این مسئله که امضا کنندگان نامه سرگشاده سناتورهای آمریکایی بودند بدین معنی نیست که نیاز به «اجازه (دولت) ایالت متحده» مطرح شده در این قانون برای اقدام در زمینه سیاست گذاری خارجی، شامل حال آنها نمی شود. این نامه مستقیما مقامات کشوری خارجی را خطاب قرار داده که در حال مذاکره با آمریکا هستند و هدف از این نامه نیز فروپاشی گفتگوها بوده است. اگر سناتورهای امضا کننده نامه سرگشاده برای خطاب قرار دادن مقامات ایران در این نامه از رئیس جمهور کسب اجازه نکرده باشند، آنگاه می توان پرونده ای قضایی علیه آنها تشکیل داد؛ چرا که 47 سناتور جمهوری خواه با این اقدام خود یک قانون دولت فدرال را نقض کردند که جزای آن می تواند سه سال حبس باشد.
جمهوری خواهان جدای از اینکه یکی از قوانین آمریکا را نقض کردند، با این اقدام خود نشان دادند که صلاحیت رهبری جامعه را ندارند؛ چرا که برای اداره کردن یک دولت و کشور گاهی لازم است توافقاتی صورت بگیرد. این مسئله که اکثریت جمهوری خواهان سنای آمریکا (47 سناتور از 54 سناتور جمهوری خواه) مخالفت خود را با توافقی که می تواند از پیشروی ایران در مسیر دستیابی به سلاح هسته ای متضمن شود، آشکارا اعلام کردند یک اشتباه آشکار در سیاست خارجی آنهاست.
جمهوری خواهان زمانی با امضای توافقنامه های هسته ای با دشمنان دیرینه خود مشکلی نداشتند، بلکه روسای جمهور آنها، همچون رونالد ریگان و جورج بوش پدر چنین توافقنامه هایی را امضا کردند. رویکرد ریگان در این زمینه بسیار ساده بود: «اطمینان کن، اما نظارت داشته باش!» اکنون پس از گذشت 30 سال جای تاسف است که جمهوری خواهان نمی توانند از چنین الگوهایی پیروی کنند.
منبع: دیلی بنر / مترجم: حمیدرضا ذاکری