۱۳۹۳ بهمن ۱۲, یکشنبه

خامنه‌ای در حال تانگو با کریستینا فرناندس پس از قتل دادستان آرژانتین



خامنه‌ای در حال تانگو با کریستینا فرناندس د کیرشنر (رئیس‌جمهور آرژانتین): پس دیگه تحقیقی درباره آمیا نیست؟ / فرناندس: نه، اما بعد از تانگو،‌ یه کم نفت بده! باشه؟...

پس از مرگ مشکوک آلبرتو نیسمن روزنامه نيويورک تايمز به استناد بخش‌هايی از کیفرخواست ۲۷۹ صفحه‌ای آلبرتو نیسمان نوشت که: رئیس جمهور آرژانتین در گفت‌وگو با تهران وعده داده، در ازای صادرات گوشت و محصولات غذایی به ایران در برابر دریافت نفت، برای لغو احکام بازداشت اینترپل علیه مقام‌های ایرانی تلاش کند.

آندرس اوپنهایمر در روزنامه میامی هرالد: حسن روحانی در مرکز تحقیقات و بررسی‌‌های آلبرتو نیسمن بود!

دادستان آرژانتین آلبرتو نیسمن قبل از مرگ مرموز خود در آخر هفته گذشته در رابطه با پرونده انفجار مرکز یهودیان بوئنوس آیرس در سال ۱۹۹۴ اتهام‌های سنگینی را متوجه رئیس‌جمهور آرژانتین کریستینا فرناندز کیرشنر کرده بود، اما یک رهبر دیگر وجود دارد - مهم تر - که در مرکز تحقیقات و بررسی‌ های دادستان مرحوم است: حسن روحانی رئيس جمهور ایران!

آندرس اوپنهایمر در روزنامه میامی هرالد نوشته است:
در چندین مکالمه تلفنی و تبادل ایمیل من با نیسمان در طول سه سال گذشته تا به حال، دادستان به من گفت که حسن روحانی در میان مقامات ارشد ایرانی است که در تصمیم گیری انفجار تروریستی مرکز جامعه یهودیان در بوئنوس آیرس شرکت کرده بود.

خشم معترضان آرژانتینی از مرگ مشکوک دادستان آمیا - اکبر هاشمی رفسنجانی در لیست کیفرخواست آلبرتو نیسمن

پس از مرگ مشکوک آلبرتو نیسمن دادستان پرونده انفجار "آمیا"، هزاران نفر در آرژانتین تظاهرات کردند.

آلبرتو نیسمن، دادستان پرونده بمب‌گذاری سال ۱۹۹۴ در آمیا پیش از مرگ، چند تن از مقامات بلندپایه جمهوری اسلامی ایران را متهم کرد که شبکه‌ای تروریستی در آمریکای جنوبی ایجاد کرده و دستور بمب‌گذاری در مرکز فرهنگی یهودیان را صادر کرده‌اند. محسن رضایی، علی اکبر ولایتی، اکبر هاشمی رفسنجانی، احمد وحیدی، علی فلاحیان و هادی سلیمانی‌پور شخصیت‌هایی هستند که نام آن‌ها در کیفرخواست آلبرتو نیسمن به چشم می‌خورد.

گزارشی قضايی در آرژانتين منتشر شده که ادعا می‌کند مقام‌های ارشد دولت اين کشور قصد داشتند تا در ازای دريافت نفت از ايران، نقش مقام‌های جمهوری اسلامی در انفجار مرکز يهوديان بوينوس آيرس در سال ۱۹۹۴ را «لاپوشانی» کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر