۱۳۹۴ اردیبهشت ۳, پنجشنبه

نامه همسر عباس بزدان پناه به حسن روحانی و جواد ظریف و جوابیه با بازجویان اطلاعات سپاه

در پی درج خبری در سایت تسنیم وابسته به اطلاعات سپاه پاسداران و برچسب های نا همگون به عباس یزدان پناه که مدتی پیش در امارات متحده عربی پیرو پرونده مهدی هاشمی رفسنجانی ربوده شده و کماکان از واقعیت رفته بر او خبری نیست همسر آقای یزدان پناه در جوابیه ای در صفحه فیسبوک خود مطالب زیر را انتشار داده اند و از آقایان حسن روحانی و محمد جواد ظریف خواسته اند در اینخصوص جواب قانع کننده ای برای تسلای بازماندگان این جنایت ارسال نمایند.



متن نوشته شده خانم یزدان پناه


.... و باز قصه پر غصه ما و نمك و زخم و ... برهوت انصاف و رحم!
امروز بازجويان بى رحم و كينه توز عباس، كه جان ستانده او هم آرامشان نكرد، نمايشى ديگر از بى وجدانى و بى تعهدى خود به انسانيت و اخلاق را در معرض ديد قرار دادند و با استعانت از همكاران خود در خبرگزارى تسنيم و البته سپاه پاسداران، فيلمى از اعترافات اجبارى او در سال ١٣٧٢ را كه تنها در اختيار آنان بوده است به نمايش گذاردند و يكبار ديگر دستمايه اى براى لجن پراكنى فرومايگانى فراهم آوردند كه تعفن بد دلى شان فضاى جامعه را آكنده نموده است.
اطمينان به قضاوت مردم دارم و همه ميدانيم كه دل و ديدگان ايرانيان پر است از اين روشهاى پست و حناهاى بى رنگ اين جماعت و نمايشهاى مضحك و اعترافات از سر اجبار و شكنجه قربانيان ناچار و بى دفاع!
بارى در اينجا قصد پرداختن به ماهيت بى مايه و سرشار از افتراى اين نمايش كثيف را ندارم و آنرا واگذار ميكنم براى فرصتى ديگر.
در مورد بازجويان و انگيزه كسانى كه به اين توهمات دامن مى زنند هم فعلا سخنى نمى گويم و تأسف عميق اين انسانهاى بيمار را درك ميكنم از اينكه به هر تقدير نتوانستند عباس را زنده به شكنجه گاه برسانندو سريال نمايشى اعترافات را كامل كنند و از اين رهگذر تسويه حساب هاى سياسى شان را با رقيب سامان دهند.
امروز روى سخنم، دولت تدبير و اميد است،
دولتمردانى كه در اين دو سال هر چه به تدبيرشان بيشتر اميد بستم، مأيوس تر شدم
خطابم به رئيس دولتى است كه تصادفا سرهنگ نيست و حقوقدان است!
آقاى دكتر روحانى،
نزديك به دو سال از ربوده شدن همسرم گذشته است!
دو سال وحشتناك و طولانى كه لحظه لحظه هايش را من و فرزندانم ترسيده ايم، گريسته ايم، لرزيده ايم، التماس كرده ايم، تهديد شده ايم، آواره شده ايم و...... خون دل خورده ايم،
و دريغ از يك اقدام مسئولانه از سوى دولتى كه بناست حامى و پشتيبان شهروندانش باشد!
عباس يزدانپناه يزدى يك ايرانى بود!
و اين حق مسلم او بود كه دست كم در قبال جانش و سرنوشت تاريكش اقدامى كنيد، پاسخى دهيد، قدمى برداريد، مسئوليت و لياقتى از خود نشان دهيد!
آقاى دكتر ظريف!
متأسفم كه بگويم به رغم دادخواهى ملتمسانه از شخص شما! و باز به رغم جلسات گوناگون شما و همكارانتان با دولتهاى مرتبط، از هر درى سخنى به ميان آورديد به جز سرنوشت شهروند ايرانى خود! كور و كر نمايش دادن خود بارى از مسئوليت شما كم نميكند!
ربايندگان و قاتلان عباس كه هويتشان از همان آغاز براى شما معلوم بوده است و اطلاعاتشان به دفعات به اطلاع شخص شما رسيده است، در پايتخت، راست قامت پرسه ميزنند و پاداش آدم ربايى شان را به تفاخر خرج ميكنن و دريغ از بازخواستى، سؤالى، كيفرى و عدالتى!
شرمتان باد اگر برايتان تفاوتى ندارد كه من بعنوان يك مادر زخم خورده ايرانى و دو فرزند بى گناه و معصومم، پناه و امنيت را به التماس از كشورهاى ديگر طلب كنم و حقوق اوليه خود را از هر كس و ناكسى دريوزگى كنم!
بى تفاوتى تا به كى؟
اين سكوت مرگبار ريشه در چه قاموسى دارد؟ وجدان و غيرتتان كجاست؟
دست كم اگر وجدانى هم نيست ظاهر را رعايت كنيد و تظاهر كنيد جان شهروندانتان هم قدر جان شهروندان عقب مانده ترين ممالك هست! اجراى عدالت و احقاق حق پيش كش!
عباس يزدانپناه يزدى قربانى بازى هاى كثيف سياسى شد و تنها جرم او اين بود كه دوست مهدى هاشمى بود و جانش در قبال اين دوستى فدا شد!
وگرنه كيست كه نداند قيمت مشاور بازرگانى بودن و تجارت كردن، جان نيست.

۱۳۹۴ فروردین ۳۱, دوشنبه

ابر خبرگزاری دنیا CNN در تهران رسما آغاز بکار نمود



از تاریخ 17 ژانویه 2015 که رسما محدودیت خبرگزاری سی ان ان در ایران بدستور مستقیم حسن روحانی لغو گرید این خبرگزاری با ارسال تیمی 26 نفره و متخص دفتری را در تهران مهیا نمود و شروع به استخدام کارمندان محلی ایرانی نمود و هم اکنون این خبرگزاری در تهران رسما گشایش یافته و روزانه 30 دقیقه برنامه مستقیم اجرا می نماید و این خبرگزاری اولین موسسه آمریکائی می باشد که قبل از لغو تحریمهای آمریکا و سازمان ملل و اروپا رسما وارد ایران شده و فعالیت قانونی می نماید . پایان خبر 

عربستان از مواضع خود عقب نشست و با حوثی‌ها در آستانه توافق سیاسی است


گفته می‌شود حوثی‌ها و عربستانی‌ها با میانجی‌گری عمانی‌ها در حال رسیدن به توافقی سیاسی برای پایان دادن به بحران فعلی یمن هستند.
 حمیدرضا ذاکری 
منابع آگاه به دیپلماسی ایرانی اطلاع دادند که تماس های دیپلماتیکی میان ایران با عربستان با میانجی گری عمان در جریان است تا به این ترتیب جنگ در یمن متوقف شود. اطلاعات زیر از طریق این منابع آگاه در اختیار ما قرار گرفته و در برخی شبکه های اجتماعی و سایت های خبری عربی نیز به آنها اشاره شده است. اما انتشار آن به هیچ وجه به معنای تایید آن از سوی دیپلماسی ایرانی نیست بلکه صرفا جهت اطلاع خوانندگان دیپلماسی ایرانی منتشر می شود تا از زوایای مختلف در جریان آن چه در یمن می گذرد، باشند. بر اساس این اطلاعات:
  1. در حال حاضر تماس هایی سری میان عربستان با حوثی ها (و ایران) از طریق عمان در جریان است تا یک راه حل سیاسی برای توقف حملات عربستان به یمن و حوثی ها به دست آید. بر اساس این راه حل حوثی ها بدون این که تظاهر به پیروزی کنند، دستاوردهایی که تا کنون به دست آورده اند را حفظ خواهند کرد.
  2. در صورت توافق بر سر راه حل سیاسی، شورای ریاستی جدیدی تشکیل خواهد شد که ریاست آن بر عهده فردی مورد تایید حوثی ها خواهد بود، در این شورا حوثی ها عضو خواهند داشت و نیروهایشان نیز در اماکنی که به تصرف در آورده اند باقی خواهند ماند و در اداره آن مکان ها مشارکت خواهند داشت.
  3. عربستان برای اثبات حسن نیست خود و تسهیل در رسیدن به تفاهم خالد البحاح، معاون فعلی عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مورد حمایت عربستان را به عنوان رئیس جمهور معرفی خواهد کرد، بحاح نامزد مورد قبول حوثی ها است و در مرحله نخست ورودشان به صنعا او را به عنوان نامزد خود برای پست ریاست جمهوری معرفی کرده بودند.
  4. عربستان سعودی موافقت کرده است تا الحوثی ها در اداره یمن از طریق شورای ریاست جمهوری به رهبری بحاح حضور داشته باشند. عربستان همچنین موافقت کرده است که نیروهای نظامی حوثی ها به طور کامل در استان های شمالی یمن مستقر باشند.
  5. عربستان پذیرفته است که نیروهای نظامی حوثی ها در جنوب باقی بمانند به شرطی که خارج از شهرها مستقر باشند. حوثی ها اصرار دارند که نیروهای نظامی شان همانند وضعیت فعلی همه جا حضور داشته باشند و آزادانه تحرکات نظامی خود را انجام دهند.
  6. عربستان موافقت کرده است که تحت عنوان بازسازی یمن مبالغ کلان در اختیار حوثی ها (چند میلیارد دلار) به مثابه غرامت بدهد به شرطی که حوثی ها خارج از شهرهای جنوبی باشند. در غیر این صورت حاضر نیست هیچ چیز به آنها بدهد.
  7. در حال حاضر رایزنی هایی با امریکا برای توجیه شورای امنیت با هدف اتخاذ تصمیمی جدید برای حمایت از راه حل سیاسی در یمن با توجه به شرایط فوق در جریان است تا به این ترتیب به تلاش های جاری برای رسیدن به تفاهم سیاسی مشروعیت بین المللی داده شود.
  8. به نظر می رسد رهبران عربستان بعد از این که مشاهده کردند زمان بمباران هایشان طولانی شد در حالی که هیچ توقفی در پیشروی های حوثی ها به دست نیامده و مشخص شده تنها نیرویی که توان رویارویی با حوثی ها را دارد، القاعده است، نرم شده اند و از مواضع سرسختانه سابق خود عقب نشسته اند و می خواهند هر چه سریع تر به غائله یمن خاتمه دهند.
  9. در صورت رسیدن به این تفاهم عربستانی ها از حمله زمینی به حوثی ها منصرف خواهند شد به خصوص که خوب می دانند نیروهای زمینی شان توان مبارزه نظامی با حوثی ها را ندارند به ویژه بعد از آن که پاکستانی ها و ]مصری ها[ از اعزام نیروی زمینی به یمن خودداری کردند.
لازم به یادآوری است که در سال 2008 نیروهای نظامی عربستان با حوثی ها در مناطق مرزی کوهستانی جل الدخان درگیر شدند که تلفات سنگینی دادند به گونه ای که چند تن از افسرهای عالی رتبه آنها کشته شدند.

۱۳۹۴ فروردین ۲۴, دوشنبه

توافق هسته ای اوباما و روحانی در لبه پرتگاه است و پازل بسیار پیچیده ای شده است

در مورد اینکه آیا در صورت نقض توافق، امکان «بازگرداندن» سریع تحریم‌ها طبق وعده اوباما وجود دارد یا خیر، شک و تردیدهایی هست. آیا روسیه و چین بازگرداندن (اجرای مجدد) قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را وتو خواهند کرد؟

گزارشی از حمیدرضا ذاکری

ظاهرا در زمینه توافق هسته ای با ایران بخت دیگر با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا یار نیست و یکی از نشانه های این مسئله را نیز می توان انتشار مقاله تخریب کننده هنری کیسینجر و و جورج شولتز وزرای امور خارجه پیشین در وال استریت ژورنال دانست.
معمار گشایش روابط با چین در دولت ریچارد نیکسون و همراه رونالد ریگان در مذاکرات با شوروی سابق، در انتقادهای خود رویکردی دیپلماتیک داشتند. آنها «استقامت، صبر و مهارت» جان کری وزیر امور خارجه کنونی آمریکا را مورد تمجید قرار دادند، اما از نظر آنها موارد بسیاری در مورد توافق با ایران بی پاسخ مانده است.
به طور قطع توافق کنونی با مواردی که اوباما دسامبر سال 2013 به عنوان حداقل های مورد نیاز برای توافق به آنها اشاره کرد، فاصله زیادی دارد. تاسیسات زیرزمینی فردو تخریب نمی شود؛ راکتور آب سنگین اراک تعطیل نخواهد شد و ایران اجازه خواهد داشت هزاران سانتریفیوژ را فعال نگه دارد که در برنامه صلح آمیز هسته ای کارایی نخواهند داشت.
مذاکره کنندگان آمریکایی در چند مورد اندک امتیازاتی گرفتند. اورانیوم تنها در یکی از تاسیسات هسته ای ایران و با توجه به محدودیت های خاص، غنی سازی می شود و ذخایر اورانیوم غنی شده کاهش خواهد یافت. اما سوال اینجاست که آیا تضمینی برای عملی شدن این بخش از توافق وجود دارد؟
ابهاماتی نیز در مورد مواد توافق وجود دارد. طبق بیانیه دولت اوباما در مورد «پارامترهای کلیدی» لازم است پیش از لغو تحریم ها تعهد ایران (از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی) به توافق مورد تایید قرار گیرد؛ اما طبق فکت شیت (گزاره برگ) منتشر شده از سوی ایرانی ها، تحریم ها بلافاصله (پس از اجرایی شدن توافقنامه جامع نهایی) لغو خواهند شد.
اوباما در اقدامی نادر، توماس فریدمن ستون نویس نیویورک تایمز را به مصاحبه ای در کاخ سفید دعوت و اذعان کرد: «هنوز جزئیات زیادی باقی مانده است که نیاز به رسیدگی دارند و ممکن است شاهد عقب نشینی ها، تمدید مهلت گفتگوها و دشواری های واقعی سیاسی هم در ایران و آشکارا در اینجا در کنگره آمریکا باشید.» وی افزود: «در حقیقت اگر بتوانیم این مسائل را به شیوه دیپلماتیک حل کنیم، احتمال ایمن بودن ما و قرار گرفتن ما در موقعیتی بهتر برای دفاع از متحدانمان افزایش خواهد یافت و چه کسی می داند؟ شاید ایران تغییر کند!» اوباما در ادامه گفت مذاکرات هسته ای فرصتی نادر است.
این اظهارات به این معنی هستند که از نظر اوباما، روسای جمهوری که پس از وی در آمریکا روی کار می آیند، توانایی دستیابی به چنین توافقی را نخواهند داشت که با توجه به گمانه زنی های عمومی و شک و تردید کارشناسان در مورد عملی بودن توافق، دیدگاهی قابل ستایش است.
برای نمونه، اولی هاینونن مسئول پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی تصریح کرد احتمال اینکه طرح اوباما برای بازرسی (فعالیت های هسته ای ایران) نتیجه بخش باشد، اندک است. وی گفت حتی نظام دقیق تر و شدیدتر آژانس با بازرسی های بدون برنامه ریزی در عراق شکست خورد. وی در مورد اینکه رژیم بازرسی اوباما برای تحقق بخشیدن به گریز هسته ای یک ساله کافی باشد، ابراز تردید کرد.
همچنین در مورد اینکه آیا در صورت نقض توافق، امکان «بازگرداندن» سریع تحریم ها طبق وعده اوباما وجود دارد یا خیر، شک و تردیدهایی هست. آیا روسیه و چین بازگرداندن (اجرای مجدد) قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را وتو خواهند کرد؟ فریدمن در مقاله خود در این باره نوشت: «افراد بسیاری از جمله خود من می خواهیم که این مسئله کاملا شفاف سازی شود.»
کیسینجر و شولتز نیز نگرانی ها و تردیدهای مشابهی دارند و ظاهرا سناتور چارلز شومر (دموکرات - نیویورک) نیز در این نگرانی ها شریک است. وی اعلام کرد از لایحه ارائه شده از سوی باب کورکر (جمهوری خواه - تنسی) مبنی بر لزوم رای گیری کنگره در مورد توافق ایران، کاملا حمایت می کند.
اوباما همچنین بر این مسئله تاکید دارد که می تواند بدون تایید کنگره تصمیم گیری و اقدام کند. اوباما حتی در دوره اول ریاست جمهوری خود نیز بر مبنای همین تصور اقدام کرد و حتی زمانی که مشاوران سیاست خارجی وی بیش از هر موضوع دیگری جلساتی در مورد ایران برگزار می کردند، اوباما هیچگاه اطلاعاتی در اختیار رهبران کنگره نگذاشت. شاید بد نباشد یک نفر نظر هیلاری کلینتون را در مورد این مسئله جویا شود!! (هیلاری کلینتون برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا نامزد شده است.)
روسای جمهور آمریکا می توانند اقدامات زیادی را بدون کنگره انجام دهند، اما محدودیت هایی در این زمینه وجود دارد. به نظر می رسد تلاش های اوباما برای دستیابی به توافقی با ایران، برخی افراد را در مورد تغییر دولت در ایران ناامید کرده است که البته این مسئله خوب و پسندیده ای است. اما به نظر می رسد بیشتر مردم، سیاستمداران و کارشناسان سیاست خارجی آمریکا در مورد اتفاقات 10 سال آینده و پس از پایان اعمال محدودیت ها علیه ایران طبق توافق، شک و تردید دارند. توافق در خطر است!

۱۳۹۴ فروردین ۲۲, شنبه

چرا خامنه ای با تفاهم لوزان دو پهلو برخورد کرد ؟ جواب به این پرسش

سئوالی که مطرح می شود این است که چرا آیت الله خامنه ای چنان موضعی اتخاذ و در عین حال کسانی را که به وی تبریک گفتند ملامت کرد، به خصوص اینکه موضوع حق غنی سازی در بیانیه مشترک به وضوح تثبیت شده به نظر می رسد؟
حقیقت این است که اگر آقای خامنه ای آنچه را که در لوزان توافق شده نفی می کرد باعث تضعیف گروه مذاکره کننده در ادامه مذاکرات می شد. به این معنا که طرف های مذاکره خارجی دیگر اعتبار و اختیاری برای مذاکره کننده گان ایرانی قائل نبودند و این امر می توانست روند مذاکرات را دچار مشکل کند.
از طرف دیگر اگر او به تمجید و ستایش از نتایج مذاکرات لوزان می پرداخت، با توجه به فضای داخل ایران و تبریکات مقامات ایران، می شد نتیجه گرفت که ایران از حصول توافق به وجد آمده و حتی با شرایط اعلام شده در سند آمریکائی توافق دارد.
این امر قدرت چانه زنی گروه ایرانی را، آن هم در نزدیکی خط پایان این ماراتن نفس گیر کاهش می داد. به این ترتیب، تحت شرایط موجود شاید مناسبترین موضعگیری این بود که موضع "نه موافق و نه مخالف" گرفته شود تا گروه مذاکره کننده در سه ماه آینده محل مانور داشته باشد.
حمیدرضا ذاکری 

۱۳۹۴ فروردین ۲۰, پنجشنبه

تائید تاریخ توافق هسته ایران بوسیله 8 تن از روسای جمهوری و سران دنیا در 11 تا 15 تیر 1394

Nuclear agreement between Iran and the West at 2 to 5 July 2015 will be signed by the Presidents and Heads of State 
توافق هسته ای ایران و غرب در ۲ الی ۵ جولای ۲۰۱۵ بوسیله روسای جمهور و سران کشورها امضا خواهد شد 
برخلاف تمامی هیاهوهای سیاسیون و رسانه ها تاریخ امضاِ قرارداد نهائی با حضور و امضای سران کشورهای غربی بین 11 تا 15 تیرماه برنامه ریزی محرمانه شده و این تاریخ قطعی است ....حمیدرضا ذاکری 

۱۳۹۴ فروردین ۱۶, یکشنبه

بدون شک توافق لوزان، مقدمه‌ای برای توفیقات بزرگ‌تر بین ایران و غرب خواهد بود؟







بررسی تغییر معادلات ژئوسیاسی منطقه : حمیدرضا ذاکری


آیا آن چه در لوزان گذشت فقط محصور به توافق هسته‌ای خواهد بود یا تبدیل به توافقی خواهد شد که فضای منطقه را برای تحولات جئوسیاسی گسترده‌تر باز خواهد کرد که معادل توافق یالتا میان قدرت‌های پیروز در جنگ جهانی دوم محسوب خواهد شد؟
 اکنون که توافق هسته ای در لوزان بر سر برنامه هسته ای ایران حاصل شده است، باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا می تواند بگوید که از طریق دیپلماسی توانسته چیزی را که دیگران می خواستند با استفاده از زور یا ادامه سیاست تحریم ها به نتیجه برسانند، به نتیجه رسانده است. در مقابل ایران نیز می تواند بگوید که کشور هسته ای مسالمت آمیز باقی مانده که غرب آن را به رسمیت شناخته و از طریق دیپلماسی توانسته کابوس تحریم های بین المللی را که اقتصاد آن را در سال های اخیر با چالش مواجه کرده است از بین ببرد.
اما دستاوردهای استراتژیک این توافق نامه قبل از هر چیز آب شدن یخ سردی روابط 35 ساله میان امریکا – ایران است، به عبارت دیگر این توافق می تواند عملا مرحله ای از تفاهم میان امریکا و ایران بر سر بسیاری از قضایا از جمله قضایای منطقه ای به وجود آورد، مادامی که دو طرف توانسته اند از عواقب هسته ای عبور کنند پس می توانند باب بهبود روابط و برقراری روابط طبیعی میان یکدیگر را نیز بگشایند.
توافق هسته ای می تواند مرحله ای از جئوسیاسی جدید منطقه را نیز پایه ریزی کند، این مساله سبب می شود تا امریکا به دنبال احیای روابط با ایران باشد و روابطش را با تهران عادی کند یا نقش آن را در منطقه به رسمیت بشناسد، مخالفان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس نیز مجبورند با توجه به دفاع امریکا و اروپا از توافق هسته ای با ایران با آن کنار بیایند و دست از مخالفت بردارند.
البته اعراب فعلا عصبانی هستند و به مخالفت برخواسته اند. یکی از بارزترین این معترضان عربستان سعودی است که فرماندهی پیمان "طوفان قاطع" برای توقف گسترش الحوثی ها را بر عهده گرفته و نفوذ ایران را نه تنها در صنعا بلکه در بغداد و دمشق و بیروت را نیز خطری برای خود می داند. عربستان همچنان می گوید ایران دست خود را از این چهار پایتخت بردارد. این هدف اعلام شده از سوی "طوفان قاطع" کودتایی علیه ائتلاف امریکا که در تابستان گذشته علیه داعش در عراق و سوریه ایجاد کرد، محسوب می شود. وقتی که ائتلاف امریکا دستورالعملی مغایر با دستورالعمل کشورهای عربی حوزه خلیج فارس دنبال کرد، عربستان سعودی تصمیم گرفت که از ایالات متحده دور شود، برای همین پیمان "طوفان قاطع" را تشکیل داد و تلاش کرد تا صحنه استراتژیک در منطقه را ابتدائا از یمن تغییر دهد. دلایل بسیاری وجود دارد که ثابت می کند "طوفان قاطع" با استیلای "جبهة النصره" بر ادلب و بصری الشام و گذرگاه مرزی نصیب با اردن و گسترش حضور داعش تا اردوگاه یرموک که تنها دو کیلومتر از دمشق فاصله دارد، ارتباط مستقیم دارد.
وقتی که واشنگتن می بیند اولویتش در مبارزه با داعش و دیگر گروه های جهادی است و این مساله مقدم بر سرنگونی حکومت سوریه است، خود را به ایران نزدیک تر می بیند. در حالی که عربستان خود را به دور از واشنگتن تصور می کند در حالی که به روشنی می بیند که متحد سابق هیچ عجله ای برای توجه به مخاطرات آن مطابق با دستورالعمل های عربستانی در راس آنها ایران ندارد.

آیا آن چه در لوزان گذشت فقط محصور به توافق هسته ای خواهد بود یا تبدیل به توافقی خواهد شد که فضای منطقه را برای تحولات جئوسیاسی گسترده تر باز خواهد کرد که معادل توافق یالتا میان قدرت های پیروز در جنگ جهانی دوم محسوب خواهد شد؟

خبر فوری : کارلوس کی روش با پادرمیانی رئیس جمهور حسن روحانی مربی تیم ملی ایران خواهد ماند

اخبار رسید امروز 16 فروردین از تهران از منابع موثق نزدیک به وزیر ورزش ایران حکایت از پادرمیانی حسن روحانی جهت ماندن کارلوس کی روش در ایران و ادامه همکاری و سکانداری تیم ملی ایران دارد که در ساعتهای آینده و یا روزهای آینده رسما پس از آماده شدن اطلاعیه آن در رسانه های ایران منتشر خواهد شد...پایان خبر 

۱۳۹۴ فروردین ۱۴, جمعه

پیوند نامبارک سازمان مجاهدین خلق با بازجوی خود در جبهه متحد ضد مذاکرات اتمی

36 سال حسین شریعتمداری برای سازمان مجاهدین خلق بعنوان حسین بازجو و شکنجه گر تلقی می شود ولی به محض شکست اندیشه هسته ای دلواپسان و مجاهدین خلق هر دو طرف در ایران و خارج ایران متحد میشوند و به هم نان خبری قرض میدهند بقول معروف اگر بازنده نگه به تخمم که تخمشم میترکه . 
واقعا از بازمانده های مجاهدین خلق و دلواپسان نا امید شدم تا حالا فکر میکردم چیزی بارشونه ولی حالا دیدم کاملا طبل تو خالی هستند و توهمی فکر و عمل می کنند و غرض ورزانه  ...حمیدرضا ذاکری 

۱۳۹۴ فروردین ۱۳, پنجشنبه

میرزا محمد جواد خان ظریف که خداوند ایشان را برای ایران همواره حفظ نماید.


دولت و مردم ایران آماده جشن اتمی شدند

پس از تفاهم بر سرتوافق اتمی امروز در لوزان سوئیس و برگشتن تیم هسته ای ایران به تهران دولت به تمامی استانداریها با ابلاغ دستور جهت برپائی جشن هسته ای دستور صادر نمود

هنوز روز و مکان برگزاری این جشن اتمی مشخص نشده ولی اعلام گردیده متعاقبا با ورود تیم هسته ای به ایران و پس از دیدار با آیت الله خامنه ای و بر پاائی جشن در حسینه امام خمینی در ایران در شهرها جشن پیروزی اتمی برگزار خواهدشد ...پایان خبر


سناتور مندز یکی از مخالفان توافق اتمی با ایران متهم به فساد مالی شد

سناتور باب منندز مخااف سرسخت توافق اتمی با ایران  که عضو با سابقه عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا است بهمراه یکی از دوستانش به نام سلمون ملگن که چشم پزشک است، روز چهارشنبه به اتهام فساد تحت تعقیب قانونی قرار گرفتند.
سناتور باب منندز طرفدار سرخت نتانیاهو و از منتقدان جدی توافق احتمالی اتمی با ایران است.
اتهامات این دو از جمله شامل یک فقره توطئه، یک فقره نقض مقررات مسافرت، و هشت فقره رشوه گیری است. همچنین آقای منندز به یک فقره ارائه اظهارات نادرست متهم شده است.
پس از سال ها تحقیق از سناتور منندز ۶۱ ساله، از سوی دادستان فدرال و پلیس آگاهی آمریکا اف.بی.آی. وی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.
بر پایه جزئیات این اتهامات، سناتور منندز بیش از یک میلیون دلار کادو و کمک مالی انتخاباتی از سوی آقای ملگن در ازای استفاده از جایگاهش برای اعمال نفوذ در اختلاف بین ملگن و یک شرکت بیمه و همچنین حمایت از اعطای روادید به دوستان دختر آقای ملگن دریافت کرده است.
سناتور منندز بارها اعلام کرده که بی گناه است و هیچ خطایی از او سر نزده است و اینکه او هیچ جایی نخواهد رفت. به عبارت دیگر او قصد استعفا ندارد. طبق قوانین سنا، صرفا در صورت محکومیت باید از سمتش استعفا دهد.
قرار است سناتور منندز روز پنجشنبه در دادگاهی در شهر نیوارک ایالت نیوجرسی حاضر شود.

الان زمان ستایش وزیر خارجه ایران محمد ظریف است ؟


توانایی ظریف برای کسب امتیازات در مذاکرات برای هر وزیر خارجه‌ای قابل توجه خواهد بود. اما ظریف چگونه این کار را انجام می دهد؟ قسمتی از پاسخ مربوط به جذابیت های شخصی وی است.
الان زمان ستایش محمدجواد ظریف است. ممکن است شما هر فکری درباره وزیر خارجه ایران داشته باشید، اما وی می داند که چگونه معامله کند. درحالی که در لحظات آخر مذاکرات هسته ای ایران در لوزان سوئیس هستیم، ایران بهترین اقدامات را برای خودش انجام می دهد. با تمام این تفاسیر قبل از شروع واقعی مداکرات، ایران در روند شناسایی مبهمی از سوی ایالات متحده و پنج قدرت بزرگ دیگر پیروز شده و آن حق غنی سازی اورانیوم است.
مابین سال های 2008 تا 2012، شورای امنیت سازمان ملل متحد، پنج قطعنامه تحریم علیه تهران به خاطر نقض ان پی تی و فعالیت سانتریفیوژها در تاسیساتی که به اطلاع آژانس بین المللی انرژی اتمی نرسیده بود، تصویب کرد.
در حال حاضر، اگر خبرهایی که به بیرون درز کرده است، درست باشد، ایران در حال رسیدن به توافقی است که اجازه حفظ هزاران سانتریفیوژ و ادامه فعالیت تاسیسات فردو -مجتمعی که در زیر کوه بنا شده است و آن گونه که ظریف اطمینان داده است برای تولید ایزوتوپ های درمانی است- را به این کشور داده است. وقتی جاسوسان ایالات متحده این تاسیسات را در سال 2009 کشف کردند، اوباما از ایران درخواست کرد تا درباره فعالیت های هسته ای گذشته اش توضیح دهد. هفته گذشته، آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که ایران درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای اش قبل از سال 2003 همکاری نمی کند.
توانایی ظریف برای کسب امتیازات در مذاکرات برای هر وزیر خارجه ای قابل توجه خواهد بود. اما ظریف چگونه این کار را انجام می دهد؟ قسمتی از پاسخ مربوط به جذابیت های شخصی وی است. او برای بیش از یک دهه چنان درگیر نخبگان سیاسی واشینگتن بوده است که در این مسیر فعالیتی بیش از فعالان محلی احزاب در آیووا و نیوهمشایر داشته است.
همانند مقامات محلی که این فرصت را پیدا می کنند تا با چهره های سیاسی ملی دیدار کنند، طریف که از سال 2002 تا 2007، نماینده ایران در سازمان ملل بود، این فرصت را به عنوان یک مقام دولت ایران داشت تا از طریق ایمیل به سوالات خبرنگاران پاسخ دهد و با تحلیلگران و اعضای کنگره در ارتباط باشد.
ری تکیه، کارشناس امور ایران در شورای روابط خارجی می گوید: «ظریف قابل دسترسی بود. وقتی وی سفیر بود، حاضر به بحث و گفتگو بود. این واقعیت با توجه به این که بسیاری از سفرای ایران در سازمان ملل مایل به انجام چنین کاری نبودند، بسیار مهم است.»
ظریف کمک هایی هم در مواجه های جذابش دریافت کرده است. ایمیل هایی که از طرح دعوی تریتا پارسی، فعال سوئدی-ایرانی در دادگاه علیه حسن داعی، مهاجر ایرانی منتشر شده است، نشان می دهد که ظریف با پارسی و سازمانی که وی بنا نهاده است، شورای ملی ایرانیان آمریکایی، همکاری نزدیکی داشته است.
به طور مثال در سال 2006، ظریف و پارسی در تلاش بودند تا روزنامه نگاران را متقاعد به نوشتن گزارش درباره پیشنهاد صلحی کنند که ظاهراً ایران به دولت جورج دبلیو بوش پس از حمله به عراق در سال 2003 کرده بود. براساس اظهارات مقامات ارشد دولت بوش، پیشنهاد سال 2003 اهمیت چندانی از لحاظ دیپلماتیک نداشته است و از طریق کانال هایی که دولت بوش با ایران ارتباط داشتند، فرستاده نشده بود.
با این حال روایتی که وجود دارد این است که تیم بوش شانس دستیابی به موفقیت در سال 2003 را نابود کرد. در سال 2013 در آستانه مذاکرات با ایران، جان کری، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه ای که با شبکه ای بی سی نیوز داشت به پیشنهاد ظریف در سال 2003 اشاره کرد.
ظریف پس از مسئولیتش در سازمان ملل در سال 2007، در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد از فعالیت های دولتی کناره گرفت. اما پس از پیروزی روحانی در سال 2013 به عنوان وزیر خارجه دولت وی انتخاب شد و به نظر می رسد امروز بر قله جهان نشسته است.    
حمیدرضا ذاکری 

خبر فوری: قرائت بیانیه مشترک ایران و 1+5 تا دقایقی دیگر

خبرگزاری اسوشیتدپرس از قول منابع غربی می‌گوید که ایران و آمریکا درباره چارچوب توافق هسته‌ای و مسیر مرحله نهایی مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیده‌اند
20:18- مرکز آموزش رولکس دانشکده پلی تکنیک فدرال لوزان؛ محل قرائت بیانیه مطبوعاتی مذاکرات هسته ای
20:04- بی بی سی: خبرنگاران حاضر در محل مذاکرات می گویند که بنا است در دقایق و ساعات آتی یک کنفرانس خبری برگزار شود.
19:46- گزارش منابع خبری حاکی از آنست که دانشکده پلی تکنیک لوزان که گفته می شود بیانیه پایانی در آن قرائت خواهد شد، بر اساس اطلاعیه ای که روی سایتش منتشر شده است از صبح امروز تعطیل شده و آماده برگزاری نشست است.
19:44- اسوشیتدپرس از قول منابع غربی می گوید که ایران و آمریکا درباره چارچوب توافق هسته ای و مسیر مرحله نهایی مذاکرات هسته ای به توافق رسیده اند اما درباره اینکه چه بخشی از این توافق را به طور عمومی منتشر کنند اختلاف نظر دارند. به گزارش بی بی سی، خبرگزاری آسوشیتدپرس از قول این مقام های غربی می گوید که تمرکز گفتگوها اکنون بر این است که بیانیه مشترک و آنچه طرفین باید تا ضرب الاجل ژوئن بکنند چه طور تنظیم شود.
هویت مقام هایی که این خبر را به آسوشیتدپرس داده اند فاش نشده چرا که آنها مجاز به عمومی کردن جزئیات مذاکرات نبوده اند.
19:42- خبرنگار بی بی سی در لوزان می گوید گزارشی تایید نشده حاکی از این است که هیات ایرانی آماده می شود ساعت ٩ شب به وقت محلی لوزان را ترک کند. همینطور گزارش مشابهی درباره یکی از کشورهای اصلی 1+5 وجود دارد.
19:20- سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه می گوید تا توافق هسته ای "تنها چند قدم و در برخی موارد چند نیم قدم" باقی مانده است.
19:05-خبرنگار ایرنا: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و جان کری همتای امریکایی وی ساعت 16 به وقت محلی – 18:30 به وقت تهران - مذاکره خود را آغاز کردند و حدود 30 دقیقه بعد به آن پایان دادند.
16:19-نشست عراقچی، روانچی، شرمن و اشمیت در جریان است.
16:15- خبرگزاری تسنیم: محمدجواد ظریف در جمع خبرنگاران گفت که راه حل هایی در دسترس است اما هنوز به پایان کار نرسیده ایم و قرار نبود در این دور توافقی داشته باشیم. وی افزود: هنوز بیانیه ای آماده نشده پس نمی توان بگویم بیانیه شامل چیست. وی درپاسخ به سوالی در این باره که پیش بینی شما برای ادامه مذاکرات چیست؟ گفت: انشاالله فردا تهرانیم.
16:12- خبرنگار مهر: سید عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان دقایقی پیش در پاسخ به این سئوال که آیا امشب تفاهمی صورت خواهد گرفت، گفت: امیدهایی وجود دارد.
15:54- رایزنی جان کری، وزیر خارجه آمریکا و فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به همراه معاونان
15:41- بی بی سی: وزیر امور راهبردی اسرائیل در مصاحبه ای رادیویی گفت: اگر ما نتوانیم جلوی توافق را بگیریم باید کاری بکنیم که این توافق کمتر بد باشد. او گفته است که اسرائیل در اثر گذاشتن بر توافق موقت ژنو "دستاوردهایی" داشت. وزیر امور راهبردی اسرائیل تاکید کرده که اگر امروز بیانیه مشترکی هم صادر شود به معنی "توافق" نیست.
15:32- رایزنی محمدجواد ظریف امور خارجه ایران و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از 45 دقیقه پایان یافت.
14:00- خبرنگار تسنیم: جلسه داخلی وزرای خارجه 1+5 الان در حال برگزاری است. وزیر خارجه ایران در این جلسه حضور ندارد.
12:57- خبرگزاری تسنیم: علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت که مسائل فنی را بررسی کرده ایم و به طلوع خورشید نزدیکیم، پیشرفت های خوبی داشته ایم.
12:50- خبرنگار ایسنا: منابع نزدیک به مذاکرات اعلام کردند احتمالا در ساعات اولیه عصر روز پنجشنبه به وقت محلی مذاکرات پایان یافته و دو طرف بیانیه مشترک مطبوعاتی اعلام خواهند کرد.
12:45- خبرنگار مهر در لوزان: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در جمع خبرنگاران: قرار است امروز یک بیانیه مطبوعاتی تدوین شود، اما هنوز زمان قطعی صدور بیانیه معلوم نیست./ در همه موضوعات و رسیدن به یک چارچوبی که مورد توافق باشد اختلاف است. بعد  از این چارچوب که به عنوان راه حل ها از آن یاد می کنیم نه توافق، رسیدن به توافق تا تیرماه کار دشواری است./ قرار است اگر کارها خوب پیش رود که البته هنوز تا آن مرحله فاصله داریم، بیانیه مشترکی صادر شود، ضمن اینکه پیشرفت خوبی حاصل شده هنوز توافقی درباره راه حل ها صورت نگرفته، زمانی که درباره راه حل ها به یک چارچوب برسیم تازه آن موقع روی نگارش توافق نهایی کار می کنیم و  آن موقع توافق خواهیم داشت./ اگر در تیرماه به توافق رسیدیم آن توافق برای تأیید به شورای امنیت می رود.
10:55- فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر امور خارجه آلمان برنامه سفر خود را برای ادامه مذاکرات هسته ای ایران لغو کرد و در لوزان می ماند.
08:40- جلسه محمدجواد ظریف و جان کری، وزیران خارجه ایران و آمریکا و معاونان آنها پس از هشت و نیم ساعت پایان یافت. آنها از ساعت 9:15 شب به وقت لوزان تا 5:50 صبح مذاکره کردند. مذاکرات علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا و کارشناسان فنی دو طرف هم همزمان در جریان بود.
02:25- لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه پس از بازگشت به لوزان به خبرنگاران گفت: تنها چند متر تا نقطه پایان باقی مانده است اما گام های آخر همیشه سخت هستند. کارها باقی مانده است و آماده ام با همکارانم روی مسائل باقیمانده کار کنم. موضع فرانسه همچنان همان است و ما خواستار یک توافق استوار هستیم. خواسته فرانسه رسیدن به توافق است ولی هنوز به آن نقطه نرسیده ایم.